hemtenta och muskelvärk

Idag har jag likt igår suttit med hemtentan hela förmiddagen. Går så sakterliga framåt. Jag har "febervärk" i hela kroppne känns det som.. så jävla trist det där!!   Jag har inte jättehög feber men litte är det nog för jag mår inte bra alls faktiskt.... jävvla dret !!   Såg att Snosemosen/a´har växt sen igår också  :) ... gött dä !!


Det finns perioder då man funderar på varför man har djur ... den perioden kommer alltid när åren börjar nalkas. Jag har ju som ni vet 2 söta små gröna fåglar..... dom är inte så söta just nu.... våren för fåglar vet ni väl bad det betyder och mina är inga undantag... en hel jävla jungel har jag här hemma ... dom skriker rätt högt om dom vill!! 

Funderade på hur det skulle kännas om jag skulle göra mej av med dom och insåg rätt snabbt att nej, trots att dom är krävande många många gånger så ger de en mkt tillbaka... vad skulle kunna kompensera dom.... De jämför inteligensen på papegojor med delfiners, alltså väldigt smarta djur....   jag gillar inte dumma idioter som inte fattar någonting... så en katt går bort, dom har man bara för att dom ska fånga råttor... Många många hundraser är fruktansvärt dumma ofta beror det på ägaren jag vet men i jämförelse med inteligensen på en fågel så handlar det nog inte bara om ägarens dumdristighet??

Vilket djur tycker ni är det smartaste? ...& nu snackar vi sällskapsdjur

Kommentarer
Postat av: Linnea

Självklart ska man ha hund ;)

2009-03-10 @ 15:37:08
URL: http://linneasjolen.blogg.se/
Postat av: Sara

katter är väldigt smarta :)

2009-03-10 @ 18:47:48
URL: http://yarrrd.blogg.se/
Postat av: Annika A

Håller på katten jag med, dom brukar få som dom vill till slut. Tro mig, jag har själv sett det!!

2009-03-10 @ 21:24:59
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: Malin

haha, man bugar och tackar!! Jag får nog också säga katt eller hund. Dels fför vi har katt nu, och för att jag någon gång ska ha en lurvig vovve! Vi får höras nu så vi kan beställa tid! Kramiz M

2009-03-10 @ 21:32:18
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Tindra

Jag personligen måste nog säga hund, antagligen är det för att jag och hundar kommer bra överrens och då blir väl saken lite enklare ;)

Men jag har däremot en kompis som konstaterat att duvor och korpar är väldigt intelligenta djur som lär sig väldigt snabbt , då hon tog hand om ett par hemma =)

2009-03-10 @ 21:54:24
URL: http://navi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Råttor är ganska smarta=)inte som många fåglar men dock som hundar,inte så många som vet men så är det ju=) så fåglar och råttor=) Ha det bäst

2009-03-10 @ 23:59:39
URL: http://jenniemedie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0