Är vi inte söta såsäj??Insåg att jag lagt upp dåligt med bilder på mej å Liam tillsammans. här är ett iallafall  :)


Igår var en tung dag ......kommunallagen...alltså en snubbe står å pratar som en död zombi KONSTANT i 4 timmar          (2 10min raster) om kommunallagen. det blev 8 A4 sidor anteckningar ....När jag kom hem kl 18 på kvällen hade jag ....räkor, vin å romantiiii neii  just det ja , 8 sidor kommunallags anteckningar att renskriva .....jag drömde kommunallagar inatt. ......om ni undrar varför ja upprepar mej så mkt så beror det på att kommunallagen är det enda jag ser när jag stänger ögonen!!
jag undrar återigen vad ja gett mej in på !!!


Idag.... jo jag vakna kl 7 å kunde inte sova, jag hade inte renskrivit sista sidan kommunallag...eftersom jag ändå hade det solklart i huvudet efter nattens alla drömmar kunde ja lika gärna gå upp å skriva rent resten. Liam vakna halv 9 så då tog vi oss ett bad tillsammans innan morgongröten. efter det åkte ja å Liam in å handlade honom en present. LÄmnade in min mobil som är pajj, får se när ja får tillbaka den.

Imorgon .... kanske vi ska åka in till moster nu när Liam är feberfri & frisk!!
Hon mår föresten ngt bättre för er som följt henne på min blogg. hon ska få en ny port till veckan förmodligen & ingen mer feber eller nån sån skit efter dom tog bort den gamla   GÖTT!!!
Detta kommer jaga mej dag som natt nu i några veckor framöverjag läser Rättskunskap

jag blödde i huvudet av allt tänk efter första lektionen.
det är inte bara en sak å tänka på när man ska lära sej att läsa
lagboken & allt vad rättskunskap handlar om. Ibland funderar jag
på va fan jag gett mej in på!!!


Lagboken är dessutom DYRSjukling

Liam har fått feber. vet inte vad det beror på än men det visar sej nog snart. en tand, en förkylningen ?  jag vet inte.
det är iallafall synd om honom självklart!!

Här är hans nya stil när han ser på tven ...   *kolla in fötterna*Detta är vad man möter när man går in i Liams rum på morgonen  *fniss*Jag hoppas han känner sej bättre imorgon!!!

tenta

Idag sitter jag med en hemtenta ....  vad säger man ,  fy fan!!   det är asjobbigt. ena sekunden så vill jag bara grina för att allt känns skit å andra sekunden känns allt ganska bra.   det är inte kul nånstans faktiskt !!! visst, böckerna jag ska "sammanfatta" är väldigt intressanta men det är svårt !!!

Idag blevm in syster opererad, dom tog bort porten som hon har blodförgiftning i ....tog bara 6 veckor innan dom grejja detta. kors i taket så vek sej läkaren idag & hon får smärtstillande så att hon åtmindstone orkar med att gå upp på toaletten .   VA det tar sej !! ...idioter !!!

Vi har inget vatten!!  gud va gör man då??   .... vet inte vad som har hänt , det försvann ikväll. får se hur det går med den frågan & hur det går med vällingen inatt till Liam !!orkar inte skriva mer ....jag är hellt slut efter tenadagen ...men en ny tentadag fortsätter imorgon eftersom den inte ska vara inne förän på tisdag .... . fuck !!!

Måndag

Idag har jag haft redovisning & läraren hade väl skrämt upp hela klassen så alla hade hjärtklappning & skakade därframme. det gick rätt bra iallafall men som ni förstår så var motivationen inte på topp direkt!!!

Systra min låg på intensiven å fick vila lite under häljen. hon blev inte helt nedsövd utan dom gav henne lite sömnmedel, så mkt så hon iallafal lfick lite vila emellanåt. grejjen var den att hon fick hög feber igen trots penecilinkuren hon har. en ny penecilin sattes in & igår kom hon upp på avd igen.
Idag ringde R å var vansinnig för han hade suttit å väntat på läkarna i typ 5 timmar utan att dom komit in...å ja .... det är så mkt så ja blir så arg när ja tänker på det så ja orkar inte ta upp det nu.

Det som hände var att ja åkte från skolan direkt till sjukhuset ,   fick till ett möte IGEN !!!
Begärde ett möte med en läkare som kan nånting idag iallafall. Han känner therese sen 8år tillbaka.
Det var så skönt å prata med han, han hade lite ideer om nytt smärtstillande & att dom ska operera bort porten (den hon får näring igenom) ..det är där hon alltid får sin blodförgiftning så jag vet inte varför dom har strulat i 6 hela veckor med att låta den vara kvar. förhoppningsvis tar dom beslutet om att plocka denna port i början på denna veckan.
Som läkaren sa, att får blodförgiftning 3 gånger på rad är inte bra & att fortsätta så här går inte för det kommer ta hennes liv ... JA MEN TACK YX-SKAFFT.....   äntligen nån som fattar att dom försöker ta livet av henne på detta sätt !!!
Läkarn sa förutdom det att denna gången var det nära .......hon lurar honom däruppe gång på gång min syster !!!

vad händer mer .....  trött som fan nu !!!  

när ja kom hem så kastade jag mej i badet med Liam, plaskade lite med honom innan han skulle sova. Sen tände ja massa ljus i hela huset, släckte lamporna å sjönk ner i soffan å pusta ut   :)   ..... ännu en dag till ända

imorgon är en ny dag !!!


*jobbigt*

Man måste kämpa för sina nära å kära eller hur?
jag kommer kämpa hur jävla mkt som helst för min syster
Idag fick jag ett samtal ...

först hörde jag ingen där ...jag sa halå 2 gånger .  så hör jag ...ja halå, det är t ... 
jag behöver hjälp, jag får ingen hjälp, kan du komma ?

Där inne på sjukhuset hittar jag min syster i anfall & bönar å ber efter att få hjälp med sina fruktansvärda tarmsmärtor & personalen säger bara....nej tyvärr du får ingen ting mot smärtan för uppsala sjukhus har sagt si å så.....öööh   va?
Nu är det så att min syster har fått penecilin i ca 5 veckor, hon tål inte penecilin & ju längre tiden går desto sämre blir hon i sin tarmsjukdom.  hon var på röntgen av hjärtat idag,  personalen sa där att dom aldrig hade sett någon med sånna buksmärtor, dom ville inte röntga henne eftersom hon var så jäkla dålig så dom ringde till avdelningen å sa att det inte gick & avdelningen hon ligger på sa att ..JO hon ska röntgas ändå, ...men hon är för dålig ,,, nej sa dom, hon ska undersökas..punkt .
hon hade "anfall" ( tarmkramper) där nere vilket hon haft från och till hela dagen.

Hur som hellst jag släppte allt här hemma å åkte in...  fick till ett möte med ansvariga läkar (2st) ...talade om för dom att detta inte är hållbart   blablabla ....efter en halvtimma kände dom att dom inte hade tid med detta längre ...ne sa jag men nått måste göras för min syster klarar inte det här under häljen .... okej sa en läkare. hon får komma till  IVA för där kan dom söva ner henne ....  TACK för det !    jävla idioter

alltså ..... sen fick jag infromationen om från syrran ...att bland annat hennes blodsocker pendlar från 3 till 13 ...öööh  va sa ja ....FRÅN 3 - 13  det ska ligga på ca 5.  dom sticker henne tydligen hela tiden ...hon är hur törstig som hellst ....    hmmm  ...vad är det för fel på min syster ..diabetes ,, nja jag tror inte det men ???   jag vet inte , blir det så då???

Just nu ligger hon iallafall nersövd på intensiven & jag kan känna mej lugn & även nöjd över att nånting hände efter mitt besökt därinne ..... men varför ska man hela tiden behöva strida ?   varför??  
Jag blir arg ledsen & väldigt väldigt trött av att dom kör över folk på det där viset som dom gjort med henne nu .
hon kan inte prata för hon är för dålig ...enda hon sa till mej i telefon förut lixom var ...hjälp mej.... det var det enda hon kunde få fram...hon kan inte föra sin egen talan ...å dom bara vänder på klacken å går ...nej tyvärr .....mmm sov gott inatt ungefär ...å vad jag hatar det här ,  räcker det inte med att sjukdomen är så jävla vidrig som den är?

jag vet inte men sjukvården kan iallafall ge mej kalla kårar över hela ryggraden
ingen trevlig fredag detta inte !!

Håll tummarna för oss att det vänder snart !!! behöver många tummar!!!

Sitter på Universitetet

& blundar... nej då men jag har go lust. är så himmla trött!!! Kl är bara 7:42.  Sitter & väntar på min "basgrupp" som ja ska göra arbete med.
Det var lite trögt å åka hemifrån imorse när både henrik & liam låg å snarka som 2 grisar.....

Jag tycker det går trögt med min nackspärr..... det är ingen nackspärr längre men det gör ont.
Tålamod jag vet men ..... 
Har varit hos knotknackaren 3 ggr nu. han bryter å drar i varenda liten muskel å led...& inte att förglömma den lilla ryggraden som är sne som en alicka!!

Nej gud det här går inte ... måste röra på mej ....jag somnar ... 
Imorse var min första tanke ...bara idag , bara idag ...imorgon är du ledig Linda ....alltså jag har det så himmla bra igentligen.  2 skoldagar den här veckan sen självstudier vilket min självdisiplin inte har någonting emot...ja okej när mitt lilla charmtroll kommer å ler så kan ja nog inte låta bli å slita mej från böckerna!!!
som önskas av en av mina goa BloggläsareEn liten bild av Lillagubben. SItter å äter mammas egenihopmixade smoothi.
Mumms!!!RSS 2.0