VaccinationsDag

Idag var det Liams tur att vaccineras. Jag såg senariot framför mej innan vi kom upp til ldet där stället som ser ut som ett slakthus från auzwitch där det skulle sitta ungefär 5-6 ungar bakom varsit skynke och skrika hövve av sej .... vi kom upp ungefär halv 3 alltså en halvtimma för tidigt. Det var ingen kö alls och hörde heller inga skrik ...oj tänkte jag har alla dött eller? .... nåväl Liam blev asrädd så fort vi klev innanför ytterdörren som vanligt när vi kommer till ställen som luktar sjukhus.... han gråt & gråt stackarn som inte hade sovit någon middag heller. Han fick godis efter och då blev allt bra igen och efter 5 minuter i bilen så sov han.
.
I eftermiddag har han gått runt och sagt ..."det gör ont i mej"... eftersom han är 2år nu och storkille så fick han sprutan i armen & det ömmade nog... tror faktiskt han hade lite feber ikväll för han var varm och hängig
.
.
.
När man har tagit spruta får man äta mat vid tven & se på Pippi för det säger tomten

Grattis min lilla prins

Idag blev min lilla lilla bebis som föddes igår 2 hela år... 2 ÅR !!  är det verkligen 2 år sedan jag låg i plågor och tyckte synd om mej själv för att i nästa sekund vara världens stoltaste mamma till världens sötaste, finaste, goaste bebis?
.
.
Liam har haft en jättebra dag som började med dagis och sen hem och äta tårta ...eller nej han vräkte i sej 5 pannkakor och sen kom victor och ingen av dom hade tid att äta någon tårta. Jaja det är roligt att dom leker så bra ihop och tärta är ju ändå inte så nyttigt så hahahaha..  Efter massa lek med victor så kom Lea en liten sväng på besök och jag tror både Lea å Liam var lika trötta men den sista energin gick åt till att springa runt å härja som fan och skratta så magen krampade på bägge 2 .....  Nu sover min 2 åring som en stock.
.
.
.
.

Länge sen nu

Liam överger aldrig sin babysitter som ni kanske ser haha
.
.
.
.
Det var ett tag sen jag uppdaterade nu.  Vad händer i mitt liv?  Det är fullt upp faktiskt. Wilma är vaken hela kvällarna och det är bara mamma som duger då oftast därför min stora bloggfrånvaro. Wilma växer så det knakar som ni ser på bilderna. jag vet inte ritkgit vad jag egentligen gör om dagarna men korta är dom iallafall. Det är jätteskönt nu när Wilmas mage blivit i stort sett botad av BIFIFORM dropparna. Kan verkligen rekomendera dessa!!!  Känns som jag kan ta mej utanför husets 4 väggar nu när hon inte skriker konstant!  Imorgon tänkte jag åka å kolla in det nya placet på åsgatan 7,  öppna förskolan... får se om det är något att ha ?!?!?
.
Måste berätta om husets bästa maskin... ångmaskinen som kan stryka, putsa fönster, rengöra mattor, rengöra ....typ allt med hjälp av olika munstycken och vattenånga.... jag tvättade mattor med den i sommras och jisses va mattorna blev som nya.  häromdagen tänkte jag testa att stryka gardinerna som såg ut som ihopskrynklade tidningspapper. Trodde inte det skulle fungera men jag hängde upp gardinerna och började dra ånggrejjen över gardinen och vips som magi var rynkorna borta ....jag är så jävla impad. Har aldrig haft så fina gardiner någon gång.  ni vet när man stryker och sen ska hänga upp så inser man att de är lika skrynkliga som innan man började stryka .... det händer inte med ångmaskinen & om det är så att det är nån rynka här å där är det bara att gå dit med maskinen å dra över så är det borta & det bästa av allt så gör det ju rent samtidigt...PERFEKT !!!
.
Finns på clasolsson
.
.
Nu måste jag käka lite!!

RSS 2.0