fredag

Idag gick jag upp aldeles för tidigt ....6:15 ajajaj ....  
Liam har sovit hos mormor å morfar å mysy med dom hela dan medans ja å henrik varit på plugget/jobbet.
Måste säga detta att det känns jäkligt bra i skolan, klassen är bra å basgruppen ja hamnade i känns oxå jättejättebra !!!
Jag vet ju att det kommer tunga ämnen å ja vet att skolan kommer kännas pustigt ibland ...  därför är det kul å kunna skriva nu att det känns bra!!

Efter plugget blev det möte på sjukhuset ...det är massor med strul kring syrran och alla rutiner ...lång historia som pågått i så många år nu ...... vi kände alla 3 ...alltså mest syrran men även jag & rolf som är hennes närmast anhöriga....nu får det vara nock ...måttet är rågat !!
Möte med avd chef för avd blev det .....  i stora hela talade vi väl om för henne att vi är i kontakt med socialstyrelsen nu & har dom bakom ryggen & att från och med nu är det hon som chef , ansvarig läkare med personal som tarå följer lite lagar å regler finns...punkt ...inget mer jidder inget mer haffsande ,, inga mer svek !!! 
Kändes jävligt bra efter mötet!! ...nu gäller det bara att ta reda på lite mer exakt vilka regler å lagar dom ska följa så man vet vad man ska ta upp på vårdplanderingen som kommer att bli här inom kort.

avslutade dagen med att åka ut å snosa på Liam å där väntade en smörgåstårta som ...håll i er nu .  Den vägde faktiskt 10kilo.  tog tyvärr ingen bild på den men ja snodde en anna fr google så ni kan dreggla lite    hihihi 







I morgon blir det






Fortsatt trevlig hälj !!!

Kommentarer
Postat av: Malin

VA??? Vägde den 1 kilo... det är ju inte klokt!

2008-08-29 @ 23:04:44
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0