En liten tjockis prinsessa

Idag har Liam varit på dagis för första gången som storebror. Jag tror han har tyckt det varit skönt att komma hemifrån en stund men vi skulle till BVC efter vi hämtat honom så det blev jag som gick in och hämtade honom och han kom springade och kastade sej runt min hals och sa - Åka hem!!  Det har nog aldrig hänt faktiskt, visst kommer han å kramas när jag kommer men inte på detta vis ....han ville verkligen HEM idag haha mysit!!
.
.
Jag pratade med L på BVC om Liams "symtom" på pälsdjursallergi ... det där att det kliar på honom efter han klappat katten och att hans eksem på händerna blir mkt mkt sämre efter det att han varit i kontakt med pälsdjur ...Hon sa att det går att ordna remiss å sådär till specialist men att hon inte tyckte det var nödvändigt i dagsläget då vi inte har pälsdjur och det inte är så stora problem nu.....vi får undvika pälsdjur eller ge honom allergimedicin i förebyggande om vi ska träffa pälsdjur .... vi får se hur det urartar sig
.
.
Wilma blev inskriven på BVC idag vilket innebar en del snack om det ena än det andra... Hon blev mätt och vägd oxå..... hon har ju inte varit riktigt nöjd mellan måltiderna och denna jävla aming med sår på brösten och sånn skit är inte rolig. Vet man inte om hon inte får i sej tillräckligt vill man ju ge henne bröstet om hon gråter å söker lixom ....Nu är det så att stumpiRumpan tt upp 200gr på 3 dagar och växt 2 cm så nån brist på mat är det då icke ....hon är helt enkelt ett matvrak. Nappen är fortfarande jättesvårt å tvinga i henne men vi stönar på för en tumUnge vill vi helst slippa

Kommentarer
Postat av: Ananas

Jösses 2 cm på 3 dagar. =) Linus växte i snitt 1 cm/vecka i början. Ska bli en lång tjej kanske. Dessa såriga bröstvårtor är ingen höjdare. Fast det märks när de suger rätt då =) Ujujuj, så ont det gör :)



Linus är fortfarande inte så sugen på napp, men han tar den oftast när han ska sova.



Så söt hon är lilla Wilma :)

2009-09-23 @ 23:44:32
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tjoflöjt!

Vilken fin liten sessa ni har och vilken stolt storebror hon verka ha =)



Mina bröstvårtor gjorde oxå skitont i början, med sår och allt som hör till. Men jag smörjde mig med bröstvårtskrän, funka skitbra för mig iaf.. Prova den om de inte ger sig..



kram

2009-09-24 @ 00:05:00
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: Sabina

Herregud vad gosigt det ser ut! avundsjuk Jag ser det som din plikt att komma hit med henne NNNNUUUU!!!

Du måste ju ändå komma o hälsa på:P

Love U !

Kram

2009-09-24 @ 09:17:12
Postat av: Medius

Hallå! va är d för fel på att suga på tummen... ?

Mvh en annan före detta tumUnge;)

2009-09-24 @ 17:37:45
URL: http://www.medius.com
Postat av: Ananas

Tack ska du ha. Lite smågrejer kvar att göra. Men jag är så kass på det där med koder så det tar tid att hitta och ändra rätt sak =)



Går det bra med den lilla prinsessan? Kramar

2009-09-25 @ 15:29:18
URL: http://ananas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0