Längtar efter sommaren

Visst är det härligt när det är kallt och frosten sitter på träden....vi har varit mkt ute i häljen, varit hos pappa och Liam har fått sett morfar hugga i skogen med traktorn .... Jag tror han aldrig i hela sitt ettåriga liv pratat så mycket som han gjorde då...  morfar hade precis huggit ner trädet och Liam fick provsitta traktorn .... Lyckligaste dagen i denna gosses liv det kan jag lova er !!

Idag åkte vi ut igen efter att vi insett att skridskorna var lååångt borta eftersom det aldrig är någon is här nuförtiden så har man noll koll på grejjerna.  Vi fick istället åka ut och snickra på bordet som ska stå nere vid sjön till sommaren.....under tiden vi sågade och hammrade så hann man allt tänka på vad underbart det ska bli till sommaren när jag och Liam med compani ska tillbringa våra dagar vid badstranden och bara myyysa..... ska göra riktigt fint där nere nu innan sommaren är här.

Nästa hälj är det planerat att vi ska påla en ny brygga....Det kan nog bli himmla kul det med ...Hoppas isen ligger kvar bara annars går det inte .... då blir det iallafall,  ett stycke traktor ett par paket med korv och en stor grillbrasa sen är det bara att sätta igång och bygga brygga.

Imorgon ska jag till skolan och skriva lite på våran grupp uppsats som vi håller på med, det är väldigt olyckligt det är många som varit och är sjuka så det går lite tungt....det blir nog bra !!



Hadä´


Kommentarer
Postat av: Malin

Tack du är alltför söt vännen! Kramiz M

2009-01-04 @ 22:15:34
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0