Dagisbarn

Idag har Liam varit på dagis och inskolningen tog slut igår. Han käkade frukost där idag och han åt tydligen som en häst. Ja då känner jag igen honom för han äter en lika stor gröt tallrik som mej på morgonen! E som skolade in Liam var ute med honom och några flera barn när jag kom. Vi snackade lite om hur dagen varit och hon sumerade det ungefär så här: Liam är verkligen ett dagisbarn. Det märks på honom att han älskar att vara där och leka med dom andra barnen.

Åkte in till skolan idag och träffade min basgrupp för lite planering och arbete. Blev inte så mkt gjort men lite iallafall. Satt och glysade lite på stefan holm som satt och hade nått slags möte i ett rum med väggar av glas :)  jejj!!!  

Det känns som om vardagen kommit tillbaka nu efter en låååång period av konstiga rutiner. Det är mysigt att vara hemma och va mamma/pappa ledig, skönt att vila lite om man kan säga så :).  Men nu känns det skönt att henrik är tillbaka i jobbrutinerna och jag är tillbaka i skolan ordentligt och Liam har börjat dagis...... lör sön kommer betyda mer framöver !!!


Känner att jag inte har så mkt att skriva om så jag lägger ner nu!!! 


Kram!!!

Kommentarer
Postat av: Malin

En liten utmnaing till dig på min blogg...kramiz M

2009-02-01 @ 21:18:41
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Ananas

Ja du, det är inte lite märkligt utan mycket märkligt. Vet inte vad hon tänker på ibland. Jaja, men det är ju Maggan i ett nötskal. :)

2009-02-03 @ 22:04:19
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Annika A

Du är utmanad...

2009-02-05 @ 15:26:23
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: Malin

hallå..dags att uppdatera gumman!

2009-02-07 @ 23:30:04
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0