Nu var det ett par dagar sen!

Det har varit fullt upp nu när den nya kursen börjat och allt. det känns ändå rätt lungt och bra men böckerna ska ju läsas vilket som :/  ....Väldigt trött bara så det är svårt att ta tag i det där och börja!

Insåg för en stund sen att det är dryga 1 månad kvar tills vi flyttar....det går fort, vart tar tiden vägen?   Liam ska åka till sin farmor när han har sovit och då ska ajg och henrik åka ut och få massor gjort ute på sundserud, ett lass med kartonger tar vi väl med oss oxå

Har börjat längta efter ultraljudet, det är knappt 3 veckor kvar till vi får se lillbäsefräsen.....kolla så h*n har 10 fingrar och 10 tår och allt annat sitter på sin plats haha!! 

Magen har inte växt så mkt ... vilket är skönt,  vågen står stilla på ursprungs siffran   JEJJ   *hahaha*... så var det med liam oxå I BÖRJAN sen vet jag inte vad som hände men bar iväg det gjorde det !!!

Händer inte mkt annars ..... 40 grader i solvägen och vindstilla var det häromdagen så jag & Liam tog med papegojorna ut så dom fick känna av våren..... Ozzy ville inte med in sen så jag fick mej ett rejält hugg i tummen   hahahaha jävla surkärring är vad han är !! 

En gång var tionde år skrattar svensken.
Det är när grannen brutit benet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0