Måndag

Idag har jag haft redovisning & läraren hade väl skrämt upp hela klassen så alla hade hjärtklappning & skakade därframme. det gick rätt bra iallafall men som ni förstår så var motivationen inte på topp direkt!!!

Systra min låg på intensiven å fick vila lite under häljen. hon blev inte helt nedsövd utan dom gav henne lite sömnmedel, så mkt så hon iallafal lfick lite vila emellanåt. grejjen var den att hon fick hög feber igen trots penecilinkuren hon har. en ny penecilin sattes in & igår kom hon upp på avd igen.
Idag ringde R å var vansinnig för han hade suttit å väntat på läkarna i typ 5 timmar utan att dom komit in...å ja .... det är så mkt så ja blir så arg när ja tänker på det så ja orkar inte ta upp det nu.

Det som hände var att ja åkte från skolan direkt till sjukhuset ,   fick till ett möte IGEN !!!
Begärde ett möte med en läkare som kan nånting idag iallafall. Han känner therese sen 8år tillbaka.
Det var så skönt å prata med han, han hade lite ideer om nytt smärtstillande & att dom ska operera bort porten (den hon får näring igenom) ..det är där hon alltid får sin blodförgiftning så jag vet inte varför dom har strulat i 6 hela veckor med att låta den vara kvar. förhoppningsvis tar dom beslutet om att plocka denna port i början på denna veckan.
Som läkaren sa, att får blodförgiftning 3 gånger på rad är inte bra & att fortsätta så här går inte för det kommer ta hennes liv ... JA MEN TACK YX-SKAFFT.....   äntligen nån som fattar att dom försöker ta livet av henne på detta sätt !!!
Läkarn sa förutdom det att denna gången var det nära .......hon lurar honom däruppe gång på gång min syster !!!

vad händer mer .....  trött som fan nu !!!  

när ja kom hem så kastade jag mej i badet med Liam, plaskade lite med honom innan han skulle sova. Sen tände ja massa ljus i hela huset, släckte lamporna å sjönk ner i soffan å pusta ut   :)   ..... ännu en dag till ända

imorgon är en ny dag !!!


Kommentarer
Postat av: Malin

Testar healingtankar idag...Hoppas det hjälper !! Kram

2008-09-16 @ 10:48:13
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0