idag så...

Har jag och Liam varit inne hos Liams moster och hälsat på. hon börjar bli bättre och bättre men  självklart tar det tid eftersom hon varit så himmla sjuk. hon har bara 98 i blodvärde vilket inte är sådär jättebra så vi får hoppas dom är lite givmilda innan häljen och ger henne ett par påsar blod.

Vi var ner till kaffeterian och fikade och hör å häpnad så fick Liam fika bredvid ett riktigt proffs.....  jojo  jörgen jönsson satt vid bordet breve oss.  jättetrevlig mot syrran och fråga henne om hon behövde hjälp osv när hon kom å bänglade med sin droppställning.  
Nu är det ju så att Liam gärna pratar å vinkar och kräver sin uppmärksamhet av alla han kan se men SOM TUR var så gjorde han inte det idag för hans mamma tycker det är väldigt pinsamt!!! ....  jo just det ja ... rolf såg bengt alsterling ....han som gjorde Haik....ja å syrran missa det totalt tyvärr....sjukhuset vimmlar av kändisar !!!

Annars. jo det är semester ...nej inte direkt men nu har vi börjat en ny "kurs" som smälter in i juridik kursen ...utredningsmetodik heter den och går ut på att vi ska lära oss göra biståndsbedömningar och utredningar i alla slag som kommer in till en socialtjänst...det är askul och mkt lättare än Lagboken. Nu är det bara skoldagar tis och onsdagar varje vecka vilket är så skönt.....inga sena fredagseftermiddagar.....  vi hade många dagar fr 13-17 förut ...HATAR det !!!  nu är det 8-13 istället !!

Liam har nu 3 tänder ...han har lärt sej att man säger hej i telefonen och han förstår att  tv dosa använder man till att byta kanal på tven och lampan sitter i taket ...han börjar bli en stor grabb nu!

Kommentarer
Postat av: Malin

Usch, han blir stor så snabbt! Du har en utmaning på min blogg, om du har lust!

2008-10-30 @ 22:42:31
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Vad skönt att höra att din syster är lite bättre iaf! =) Och han har verk blvit stora killen eran grabb med,duktig han är! =)

2008-10-31 @ 12:02:58
URL: http://princesse84.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0