Höst

Idag har ja en riktig höstkänsla i kroppen...var till&med tvungen att tända lamporna för att se något överhuvudtaget förut.

Liam ligger ute & sover som vanligt...dock under tak för jäklar vad det har regnat!!!

Har lite skrivkramp ....hmmm
Nedräkningen har börjatp å alvar nu......på tisdag börjar jag plugga....hur känns det ?

1. Ångest
 Har varit hemma i 1 år nu ungefär. 1 år är lång tid. man blir lite folkskygg! & "jobb/plugg ångest får jag nog alltid efter en tids ledighet. har varit hemma 9 månader med Liam & resten med en foglossning som kunde tråka ihjäl mej. Dels är jag ingen människa som sitter på rava & tittar på tv hela dagarna...ne jag vill röra på mej, göra lite nytta vilket inte gick alls bra med foglossning. Men självklart kan jag ju inte förneka att det var bra mysigt att kliva ur sängen tända en brasa i kaminen & traska tillbaka ner i varma sängen & sova några timmar till *fniss*.
Sen kom Liam & det har varit både bra & dåliga dagarn med honom naturligtvis,, nog sagt om det hahaha.... de flesta av er som läser min blogg har barn själva & vet vad det innebär så ..... 

2. Vihooooooo
Äntligen ska jag sätta igång å plugga igen. komma ett steg närmare slutet p ådessa 6 terminer. Äntligen ska jag få komma ut till det "vanliga" livet igen.... för ärligt talat, visst det är mysigt & kul å blablabla att vara hemma & vara mammaledig....missförstå mej ICKE här nu för jag kan tycka det har varit lite tråkigt att vara "bara mamma"....man har ju  inte mkt annat å prata om än barn ...... det händer inte mkt annat i vardan så klart det inte finns mkt annat att prata om ..... jobbar man elr går i skolan så får man en lite paus fr  det där & uppskattar det ännu mer när man kommer hem sen.   Jag älskar Liam SÅKLART & längtar redan tills vi ska ha en till liten bebis men det ska bli skönt att få tillbaka lite av det sociala livet igen !!!!

3. Henrik ska va hemmapappa
Det blir kul för henrik att få va hemma själv med Liam om dagarna. Tror det där är asnyttigt .... att även henrik får vara lika nära Liam som jag har varit. Det blir ju inte samma sak när vi är alla 3. Liam & henrik är ensamma nångång ibland med inte så mkt som det kommer bli nu när jag ska börja plugga. Hellt övertygad om att det är nyttigt både för Liam & Henrik!


Hoppas väl på inga missförstånd i&med detta blogginlägg....man vet ju aldrig folk tolkar ju saker & ting liiiiite konstigt ibland. 
Kort & gott kan jag väl säga som så att .....jag älskar att vara mammaledig & jag älskar att jobba




Kommentarer
Postat av: Malin

Klart jag förstår! Att du älskar din familj, kan vem som helst känna.... kram M

2008-08-20 @ 20:55:21
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: emelie

Det är tävling i min blogg! kom och kika in och du kan enkelt vinna ett superfint halsband sponsrat från www.finasmycken.nu. Det kommer skickas direkt hem i din postlåda om du är vinnaren :)



tack på förhand! kram emelie

2008-08-21 @ 22:05:31
URL: http://emelieberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0