Totalt EnergiLös

Va hemskt det är när varje andetag är för jobbig att dra tillochmed. Flytta armen från ett ställe till ett annat. Tänk om telefonen ringer hur ska ajg orka svara eller tänk om det börjar brinna, hur ska jag orka springa ut?
Så känns den trötthet jag bär på nu.....Hur kan man bli så slut i huvudet & kroppen?
Jag misstänker att infektionen har nått med saken att göra och är det inte den är det tanken på den som gör mej oerhört trött. Det här är den absolut värsta tröttheten av alla tröttheter.
Den allra bästa å goaste tröttheten är efter en hel dags arbetande med kroppen,  ni vet när man är sådär riktigt slut och man känner att varenda muskel i hela kroppen har fått arbeta. Ett plus i kanten är om man dessutom har varit ute i massa minusgrader och arbetat med varenda muskel i hela kroppen så att kinderna är isbitna och tårna lite sådär bortdomnade....Det är Livet det!! :)

Men den här tröttheten är inte sån den är mer ...har inte rör mej ur fläcken på 3år så att musklerna är förtvinade flera gånger om och kinderna är dassgrå å tårna blå  för att blodcirkulationen slutade vid knäna.


Ha dä´

Kommentarer
Postat av: Malin

Men nu har de fått röra sig!

2008-04-10 @ 14:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0